Stai departe de aceşti tipi!

De e-Joy, pe

Cu siguranţă, cunoşti deja semnalele specifice: discursul pompos, „fitele” ipocrite, avansurile insistente. Şi totuşi, aceşti tipi reuşesc să obţină aproape de fiecare data ceea ce vor. Redactorul Joy Anne West îţi dezvăluie cum să recunoşti din primul minut aceste catastrofe ambulanţe, astfel încât tu să alegi doar ce-i mai bun pentru ţine.

Masculul alfa

MOTTO Sunt visul oricărei femei!
TRĂSĂTURI Îl poţi recunoaşte uşor după cămăşile scumpe, în general de culoare bleu, „pasiunea” pentru mâncarea chinezească şi gaşcă extrem de gălăgioasă. De obicei, îşi aruncă nepăsător pe bar cheile de la Porsche/BMW şi lasă la vedere Rolexul. Vâri-atii: geacă Barbour, costum tip „manager”, pantofi lucraţi manual. În cazul în care aceste semne nu sunt destul de clare – se comportă întotdeauna că un „sef de haită”: 1) îşi „marcheaza” teritoriul în prezenţa altor masculi, fie prin intermediul privirilor sau replicilor scurte, fie prin limbajul corpului. 2) Flirtează cu toate femeile. 3) Mai puţin cu ţine.
TERITORIU Localuri unde se servesc porţii mici pe meşe mari, baruri din hoteluri, restaurante chinezeşti, terenuri de tenis – sau pe scaunul directorial de la locul sau de muncă. Indiferent dacă lu-crează la bancă, la băcănie sau pe şantier. PROFESIE Avocat, manager, senior copywriter, contabil, sportiv de performanţă, trainer de fitness, antrenor de fotbal, politician.
REPLICĂ DE AGĂŢAT „Nu prea eşti genul meu, dar nu m-ar deranja să facem sex!”
TRUCURI În cazul masculilor Alfa originali, nu ai să vezi agresivitate sau lăudăroşenie, ci mai degrabă acea strălucire atrăgătoare care spune „Stiu exact ce fac şi ştiu şi ce vrei tu”. Atenţie însă la masculii alfa prefăcuţi: ei simulează această „arta” cu trucuri de agăţat, precum metodele „Push and pull” (atrage, refuză, lăuda, umileşte – ceea ce îi inspiră femeii nesiguranţa şi creşte puterea de dominare a bărbatului).
SEX În pat, vrea să fie că în viaţă: superior. Dacă are stil, se va ajută de câteva pahare de şampanie sau de câte un element „Shades of Grey”. O variantă posibilă ar fi sexul pe muzică clasică, iar tu să pleci imediat ce aţi terminat. Nu aştepta prea multe la capitolul „sentimente”. Dacă e posibil, va înlocui ime-diat preludiul cu filme porno.
NIVELUL DE TOXICITATE 6 – 7. De obicei, masculii Alfa sunt compatibilli cu „vanatoarele de trofee”, din simplul motiv că au cam acelaşi comportament şi aceeaşi mentalitate. Dacă eşti însă o femeie emancipată, relaţia nu va dură foarte mult – curând, ae- rele lui de superioritate vor ajunge să te calce pe nervi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!