Sex: 7 tipi de care trebuie să te desparţi acum

De Adina Radu, pe

Despărţirile nu sunt niciodată uşoare, mai ales dacă te-ai îndrăgostit lulea de el, însă câteodată este nevoie să îţi faci singură rău ca apoi să-ţi fie mai bine. Unele relaţii sunt nesănătoase şi îţi pot face mai mult rău decât bine. Iată cu ce fel de bărbaţi nu ar trebui să îţi rişti sănătatea emoţională:
Cel care nu vrea să se maturizeze
Tânăr eşti doar în primii ani, dar imatur poţi fi o viaţă întreagă. Dacă ai aşteptări mari de la viaţă şi vrei să ai o relaţie serioasă, acest bărbat nu este cel potrivit pentru tine. Odată cu refuzul de a deveni adult vin şi teama de angajament, glumele proaste şi faptul că nu te poţi baza pe el prea tare.
Cel căsătorit
Chiar dacă este în plin proces de divorţ sau separat de nevasta sa, nu vrei să ai o relaţie cu el. Nu poate ieşi ceva bun dintr-o relaţie cu un bărbat care se află în plină tranziţie –  poate doar în cazurile excepţionale sau în filmele de dragoste. În plus, gândeşte-te bine înainte să păstrezi o relaţie cu cineva care a început înşelând.
Sex: De ce îşi înşală bărbaţii iubitele?
Cel care e fostul prietenei tale
Asta este o regulă nescrisă a relaţiilor: dacă nu vrei să pierzi o prietenă, nu te cupla cu fostul ei iubit. Se aplică şi în cazul prietenilor fostului tău iubit. Multe persoane vor fi rănite în toată „afacerea” asta, aşa că nu are niciun rost să ai o relaţie cu el. Sunt destui pe lumea asta.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!