Dragoste, dorinţă sau sex: Tu ce fel de relaţie ai?

De Adina Radu, pe

Dragostea este greu de înţeles şi fiecare o percepe diferit. Este simplu să devii complet infatuată de iubitul tău, dar cum îţi poţi da seama că ceea ce simţi este real şi nu doar dorinţă? Sau de unde ştii că nu eşti doar sub influenţa partidelor de sex şi de fapt nu eşti îndrăgostită?
Diferenţa dintre pasiune şi iubire
Este destul de uşor să le confunzi pe cele două, dar este la fel de uşor să te lămureşti, doar gândindu-te la câteva lucruri importante:
Ce te atrage mai mult – corpul sau personalitatea? Dacă acorzi mai multă atenţie trupului său şi sex-appealului, atunci este vorba de dorinţă. La fel este şi când visezi cu ochii deschişi să faceţi sex în diferite poziţii şi locuri – te concentrezi asupra corpului său şi nu asupra emoţiilor lui. Încă un semn care îţi arată în mod clar că ai o relaţie bazată pe pasiune este că eviţi să purtaţi discuţii serioase despre voi ca şi cuplu, eviţi să defineşti relaţia voastră.
Sex: 4 idei pentru cele mai bune partide de amor de vara asta
Mai mult, psihologii spun că şi dacă alegi să pleci imediat după ce faceţi sex este un semn că îl vrei doar pentru fizicul său – cele mai multe cupluri au o legătură emoţională mai puternică după sex şi vor să petreacă măcar un pic de timp împreună. În plus, este important să ţii cont şi de ce îţi spune intuiţia – dacă sunteţi deja de ceva timp împreună, dar totuşi simţi că nu este chiar potrivit pentru tine, atunci nu ignora aceste gânduri, este clar că nu vei putea avea o relaţie de dragoste cu el.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!