Horoscop: ce vrea în timpul sexului dar n-are curaj să-ţi spună

De Raluca Cristea pe

Vrei să îl ghiceşti în pat şi să te asiguri că lângă tine are viaţa sexuală pe care şi-o doreşte? Află ce îşi doreşte în timpul sexului dar nu are curaj să-ţi spună!

Bărbatul Berbec

Cel mai mult îşi doreşte jocuri erotice şi să fii deschisă la punerea în aplicare a fanteziilor sexuale. Îi place să îl surprinzi în pat, dar nu îţi spune asta prea des pentru că nu vrea să te simţi jignită în privinţa calităţilor tale sexuale. Cea mai aprinsă dorinţă sexuală a bărbatului Berbec este să încerce sexul în grup.

Bărbatul Taur

Îşi doreşte să preiei iniţiativa şi să aduci în timpul sexului creativitatea care lui îi cam lipseşte. Este conştient de asta şi vrea să îl ajuţi în cel mai plăcut mod cu putinţă. Totuşi are două fantezii cel puţin erotice, pe care ar vrea să le pună în aplicare cu tine: să îl laşi să soarbă o băutură fină de pe corpul tău şi să încercaţi sexul în 4, cu un alt cuplu.

Bărbatul Gemeni

Vrea să laşi lumina aprinsă când faceţi sex şi ar fi ideal dacă ai în dormitor o oglindă în care să se poată vedea în timp ce te penetrează. Este una din fanteziile lui sexuale ascunse. Poate nu ţi-a spus, dar vrea să vă uitaţi împreună la un film porno şi să vă masturbaţi reciproc. Ar vrea să facă sex sadomasochist sau cu bondaj.

Bărbatul Rac

Vrea să îl laşi să încerce tot ce îi trece prin cap şi să nu rămâi mirata când, de exemplu, te urcă pe masă sau pe maşina de spălat doar ca să te penetreze cu degetele. Are un fetiş pentru rochii scurte, sâni rotunzi, lenjerie intimă sexy şi ar fi ideal dacă ai întruni toate condiţiile astea înainte de o partidă de sex cu el.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3