Ghid erotic de cadouri pentru Crăciun

De Stela Moisescu, pe

De ce ar trebui să păşeşti într-un sex-shop cu ocazia Sărbătorilor? Pentru că un cadou erotic vă condimentează viaţa de cuplu, iar beneficiile sunt de partea amândurora.
Aşadar, ţi-am pregătit 15 idei de cadouri, care, odată puse sub brad, promit să aducă în relaţia voastră mai multă fantezie şi intimitate.

Iată 15 idei de cadouri erotice pentru iubitul tău, pe care le poţi achiziţiona din sex-shop-urile autohtone.

Accesorii pentru preludiu

Ghid erotic de cadouri pentru CrăciunSexshop-romantic.ro vine cu o propunere inedită pentru preludiu- crema „Like A Virgin” (preţ 50 lei). Da, acţionează precum îi spune numele, îţi contractă muşchii vaginali, astfel că tu şi iubitul tău veţi simţi o plăcere mult mai intensă în timpul sexului. El te simte mai strâmtă, iar tu ai mai multe şanse să atingi orgasmul vaginal.

Produsul conţine cinci plicuri, un plic pentru fiecare raport sexual. Aplici crema intravaginal, cu 30 de minute înainte de actul sexual.

Ghid erotic de cadouri pentru CrăciunO altă idee pentru un preludiu incitant este body-painting-ul.

Încearcă Chocolate Body Painting (preţ 80 lei), de la Erogen.ro şi pune-ţi imaginaţia la treabă. După ce desenezi ceva pe trupul iubitului tău, poţi savura aroma ciocolatei de pe el…

Ghid erotic de cadouri pentru CrăciunUn preludiu poate fi cu uşurinţă condimentat cu acest cadou. Nu este vorba de sacul cu jucării al Moşului, ci de un săculeţ negru din mătase plin de jocuri erotice care vor naşte experienţe surprinzătoare şi incitante.

Produsul poartă denumirea sugestivă „Nopţi sexy” (preţ 69 lei) şi îl găseşti pe loveisland.ro.

Ghid erotic de cadouri pentru CrăciunPoţi alege să joci un rol în timpul preludiului şi nu vei da greş cu produsul propus de fantezie.ro.

Este vorba de masca leopard şi biciul cu mâner identic de textură leopard (preţ 75 lei), cu care îl poţi domina pe iubitul tău.

Ghid erotic de cadouri pentru CrăciunDacă vrei să fii tu cea care se lasă dominată, atunci fă-i iubitului tău un cadou sugestiv- masca pentru ochi (preţ 99.90 lei), de la erotica.ro.

Masca este confecţionată din piele naturală roz şi este foarte confortabilă.

Descoperă cinci cadouri afrodisiace pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!