10 gesturi care răresc partidele de sex

De Stela Moisescu pe

Într-un cuplu stabil ceea ce faci într-o partidă de sex o influenţează pe următoarea şi tot aşa… Astfel că, dacă ai remarcat că faceţi sex din ce în ce mai rar, înseamnă că modul…
… în care vă comportaţi în aşternut vă sabotează fără să vă daţi seama viaţa sexuală.

Iată care sunt acele gesturi pe care le faci în timpul sexului, ce contribuie la deteriorarea vieţii voastre sexuale!

1. Faceţi sex în aceeaşi zi a săptămânii, la aceeaşi oră

În încercarea de a vă armoniza cât mai bine programele e normal ca sexul să cadă într-un anumit interval de timp, care să se repete. Dacă aţi ajuns însă să ştiţi ziua şi ora, o astfel de predictibilitate, nu mai lasă loc suspansului şi poate ucide în timp dorinţa.

2. Îl atingi şi îl săruţi doar când ai chef de sex

Deşi stresul şi lipsa timpului vă limitează activităţile în doi, să ajungi să îl atingi şi să îl săruţi pasional doar pentru a obţine o partidă de sex e destul de trist. Iubitul tău îţi va interpreta orice gest drept o invitaţie la sex, fără să mai stea să se întrebe ce îţi trece ţie prin cap. Cu o abordare atât de evidentă se va plictisi şi va începe să îţi refuze avansurile.

3. Sexul a devenit un film difuzat în reluare

E bine că ştiţi exact ce vă place unul altuia, dar dacă aplicaţi aceeaşi strategie de fiecare dată, apare toleranţa… Orice lucru în exces, chiar şi unul extrem de bun, îşi va pierde din farmec.

4. Rămâi cu hainele pe tine în timpul sexului

Faptul că îţi păstrezi unele obiecte vestimentare pe tine şi nu mai cauţi să îl atragi ocazional cu o lenjerie sexy îi transmite lui că sexul a devenit pentru tine doar o nevoie fiziologică şi atât! Curând va simţi nevoia de ceva uşor mai exotic şi s-ar putea să apeleze la altcineva.

5. Faceţi sex cu televizorul pornit

Pe lângă faptul că îţi tot distrage atenţia şi ai ocazia să vezi cum iubitul este mai interesat de reclama la un automobil decât de sânii tăi, televizorul denotă că nu vă mai pasă de circumstanţele în care se petrece sexul. De ce să aprindeţi o lumânare sau să realizaţi un playlist sexy, când puteţi butona telecomanda?

Citeşte şi alte gesturi care vă răresc partidele de sex pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2