Foto: gesturi cuminţi în public care îl incită

De Stela Moisescu pe

Vrei să-l duci cu gândul la sex de când ieşiţi pe uşă, iar când se încheie seara să te ducă direct în dormitor? Este normal să vrei să-l vrăjeşti cu sex-appeal-ul tău,…
… mai ales când şi tu te simţi foarte atrasă de el. Pentru a-i trezi instinctele absolut oriunde, nu este nevoie să apelezi la gesturi indecente. Este suficient să fii feminină şi naturală când sunteţi în public.

Iată cinci gesturi cuminţi cu care îl provoci în public şi îl faci să te dorească!

Ajută-l la probatul hainelor în cabina de probă

De curând am mers la cumpărături într-un magazin cu articole pentru bărbaţi. Am constatat cu uimire că aproape toţi bărbaţii de acolo erau însoţiţi de iubitele lor. Cu siguranţă nu e loc bun de agăţat…

Dacă intrai în sala cu cabinele de probe, la fiecare cabină era o femeie care îşi aştepta iubitul. Am remarcat cu amuzament cum îşi zâmbeau cuplurile, cum ea îi aranja lui tacticos gulerul la sacou sau chiar îi încheia fermoarul la pantaloni. Puteai tăia tensiunea sexuală cu cuţitul.

E îndeajuns să-l scoţi pe iubitul tău la cumpărături şi îi trezeşti cheful de sex. Se petrec o mulţime de atingeri cuminţi, dar incitante şi este chiar o bună ocazie să-ţi vezi iubitul semi dezbrăcat într-un spaţiu public.

Probează şi tu o pereche de pantofi cu toc. Îi oferi o imagine cu adevărat erotică!

Foto: gesturi cuminţi în public care îl incită

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5