Femeile preferă să nu facă sex decât să se îngraşe

De Stela Moisescu pe

Mai precis, jumătate dintre femei ar alege să nu facă sex o vară întreagă decât să se îngraşe cu patru kilograme. Interesant este că şi un sfert dintre bărbaţi ar prefera…
… abstinenţa în locul kilogramelor în plus, potrivit usatoday.com.

Acestea sunt concluziile unui sondaj despre cum ne influenţează greutatea viaţa sexuală şi nu numai, la care au răspuns 1001 participanţi. 66% dintre aceştia afirmă că s-ar simţi mult mai sexy dacă ar slăbi. În medie, respondenţii estimează că ar trebui să piardă 10 kilograme pentru a considera că au un trup atrăgător.

Participanţii la sondaj ar renunţa însă şi la alte beneficii pentru a avea greutatea ideală. De exemplu, un sfert dintre respondenţi ar prefera să slăbească între patru şi nouă kilograme decât să primească o promovare la serviciu.

Per total, trei sferturi dintre respondenţi s-au arătat dispuşi să renunţe pe timpul verii la ceva anume, precum utilizarea calculatorului, a telefonului mobil sau a televizorului pentru a avea un abdomen plat. 6% ar renunţa să facă duş o vară întreagă!

Participanţii la sondaj mărturisesc că au încercat să ţină o dietă, în medie, de 13 ori pe parcursul vieţii: femeile de 16 ori, bărbaţii de 8 ori.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro