5 fantezii cu sex oral ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Dacă ţi-am arătat deja în câte feluri poate sexul oral să influenţeze viitorul unei relaţii, nu ne rămâne decât să îţi punem la dispoziţie ustensilele cu care să…
… desenezi un viitor minunat pentru voi doi! Nu trebuie decât să cunoşti cele mai populare fantezii ale bărbaţilor care includ sexul oral şi să-i indeplineşti iubitului tău cele mai ascunse dorinţe!

Iată 5 fantezii în care să incluzi sexul oral pentru a-l cuceri definitiv!

1. Să-l iei prin surprindere când intră pe uşă

Nimic nu te va transforma în „cea mai deosebită iubită” ca o partidă de sex oral pe care i-o oferi imediat ce a păşit pe uşă, după o zi lungă şi istovitoare la locul de muncă.

2. Să-i faci sex oral dintr-o poziţie inedită

Noi ţi-am prezentat 8 poziţii inedite de sex oral, aşa că nu îţi rămâne decât să o alegi pe cea care îţi place ţie şi cu care crezi că îl vei suprinzi foarte plăcut pe el.

3. Să încerci tehnica deepthroat

Mulţi bărbaţi visează să experimenteze sexul oral fără limite, iar tehnica deepthroat îi fascinează pe mai toţi bărbaţii. Dacă vrei să-l iei prin surprindere cu ea, trebuie să te informezi mai întâi. Iată ce presupune tehnica deepthroat şi cum o poţi aplica!

4. Să-i faci sex oral într-un loc public

Mulţi bărbaţi preferă o partidă de sex oral în public, uneia normale. De ce? Pentru că nu trebuie să se concentreze decât asupra plăcerii lor, iar, dacă riscaţi să fiţi prinşi, vă puteţi redresa într-o postură decentă foarte repede.  

5. Să-l trezeşti dimineaţa cu o partidă de sex oral

Un vis comun al multor bărbaţi este să fie treziţi din vis cu un răsfăţ oral cât se poate de real. Nimic nu-l va bucura mai tare decât să-i tratezi clasica „erecţie de dimineaţă” într-un mod simplu şi direct, dar, mai ales, eficient!

Iată în ce manieră decide sexul oral viitorul unei relaţii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!