Evită aceste 4 tipuri de bărbați – îți vor frânge inima

De Unica.ro, pe

Sunt multe locuri in care poti intalni un barbat. Doar pentru ca acesta este atent si nu poarta verigheta nu inseamna ca este si disponibil. Cum iti poti da seama?

Dr. Paul DePompo, psiholog si director al Institutului de Terapie Comportamentala Cognitiva din Sudul Californiei vorbeste despre 4 tipuri de barbati care insala.

Cel fermecator

Cine este: Cu greu ii poti rezista. Este inteligent, amuzant, dragut si ii place sa fie inconjurat de persoane exact ca el. „Crezand ca poate avea ceea ce isi doreste, vede aventurile precum o recompensa pentru persoana speciala care el este. A accepta ceva mai putin decat ceea ce vrea il va face sa se simta ca un prost. Se poate comporta bine intr-o casnicie, insa va crede in continuare ca trebuie sa-si exersese dexteritatea in materie de sex. Cucerindu-te pe tine isi demonstreaza ca inca poate face asta” spune Depompo.
Cum il depistezi: DePompo ne sfatuieste sa fim atente la actiunile lui. „Cel fermecator va ematiza cu tine cand te va dezamagi, astfel ca iti va fi greu sa stai suparata pe el. Se va concentra pe satisfactiile lui proprii, va cheltui bani ca sa impresioneze si cel mai probabil va cauta sa dea vina pe altii cand apar probleme”.

Citește continuarea pe elle.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!