Dragoste şi sex: Te păcăleşti singură?

De Adina Radu, pe

Mereu te întrebi ce face şi pe unde este, îţi compui tot felul de scenarii în minte, care mai de care mai dureroase pentru tine, ca şi cum ai căuta o ieşire din relaţie… deşi nu vrei asta. Nu te mai sabota singură, iată ce comportament ar trebui să eviţi cât poţi de mult:
Critici foarte mult
Multe femei au o imagine deja formată despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal. Din păcate, aşa ceva nu există şi nu dacă tot compari actualul iubit cu cel din mintea ta nu ajungi decât să distrugi propria ta relaţie de cuplu. Lasă deoparte fantasmele şi apreciază ceea ce ai deja lângă tine.
Îl vorbeşti de rău
Toate femeile vorbesc cu prietenele lor despre iubiţi. Că el a făcut asta, că el a supărat-o cu asta şi tot aşa – dar dacă povesteşti mereu tot ce face greşit şi uiţi ce face bine, practic le ceri prietenelor tale să îţi spună să te desparţi de el. Chiar merită să faci asta?
Sex sălbatic care te trimite direct la Spitalul de Urgenţă
Te îndrăgosteşti de alţi bărbaţi
În orice relaţie de lungă durată te poţi găsi în anumite momente când începi să te îndpieşti de sentimentele pe care le ai pentru iubitul tău şi parcă începi să observi şi alţi bărbaţi drăguţi în jur. Probabil îţi spui că este doar plictiseala, însă specialiştii ar putea spune că ţi-e teamă că ai putea rămâne pe dinafară.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!