Dragoste şi sex: 3 greşeli de comunicare care îţi pot strica relaţia de cuplu

De Adina Radu, pe

Atunci când le transmitem mesaje celor din jur, verbal le comunicăm doar 10%, restul fiind comunicare nonverbală: de la expresiile feţei, la poziţia corpulului şi până la accentul pe care îl punem pe anumite cuvinte. Cu toate acestea, comunicarea verbală este foarte necesară pentru a păstra relaţiile cu ceilalţi pozitive. Iată ce greşeli îţi pot destrăma relaţia de cuplu:
Nu spui tot adevărul
Sinceritatea este foarte importantă pentru viaţa în doi, însă când spui adevărul doar pe jumătate tot minciună se numeşte – minciună prin omisiune. Nu ai minţit în legătură cu anumite lucruri, însă nici nu ai dat şi alte detalii importante, care ar fi schimbat aproape în întregime mesajul pe care îl transmiţi iubitului tău.
Dragoste şi sex: Cu inel sau fără? 6 semne că vrea să te ia de soţie
Specialiştii susţin că dacă ceva este foarte important pentru tine, trebuie să îi spui partenerului tău întreg adevărul, chiar dacă te temi de reacţia lui. De multe ori ne temem mai mult de modul în care noi credem că va reacţiona cel drag, decât de experienţa aceasta în sine. De fiecare dată când omiţi anumite lucruri, creezi o distanţă între tne şi iubitul tău.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!