Dragoste şi sex: Cât de geloasă ar trebui să fii? Vezi câteva situaţii şi sfaturile experţilor

Chiar şi cele mai relaxate şi încrezătoare femei mai au momente de slăbiciune şi se lasă ispitite de monstrul cu ochi verzi. Pe o fostă iubită a actulului partener, pe o colegă de-a lui de serviciu sau o simplă femeie de pe stradă pe care nu a mai văzut-o în viaţa lui. Cât de geloasă ar trebui să fii în astfel de cazuri?
Îi fug ochii în decolteul alteia
Este un instinct perfect natural să te uiţi la cineva care arată bine – chiar şi femeile se uită la alte femei câteodată -, dar asta nu înseamnă că iubitul tău ar vrea să te înlocuiască pe tine cu ea. Pe de altă parte, dacă face un obicei din a se uita la alte femei în timp ce sunteţi împreună, ar trebui să-i spui că te deranjează. Deci nu ar trebui să fii geloasă din acest motiv.
Noua lui colegă e sexy
Locul de muncă este adesea cel mai răspândit „teren” în care se înfiripă aventurile şi situaţia vă poate pune relaţia sub semnul întrebării. Dacă te simţi ameninţată de noua lui colegă de serviciu, spune-i asta şi vezi ce răspunde: dacă îţi explică fără să se enerveze cum stau lucrurile şi te înţelege, atunci nu ar trebui să-ţi mai faci griji. În schimb, dacă evită cât poate de mult şi nu-ţi dă mai multe detalii, poate ar trebui să-ţi pui câteva semne de întrebare.
Relaţii: Pe cine urăşti când afli că te-a înşelat?
Iese în oraş cu fosta iubită
Dacă nu este nimic legat de relaţia lor care să îţi dea de bănuit, atunci n-ai de ce să îţi faci griji. Totuşi, nu uita cu totul povestea asta, ci fii atentă la comportamentul lui. Dacă: nu v-a făcut cunoştinţă, s-au despărţit de curând, el a mărturisit că încă mai are sentimente pentru ea sau ea este geloasă pe tine, atunci ai un semnal de alarmă – s-ar putea să fie vorba de ceva mai profund.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!