Cum se distruge viaţa bărbaţilor

De Simona Tache pe

Simona Tache te invită să descoperi un foarte mic inventar de metode prin care noi, femeile, distrugem viaţa bărbaţilor.
1.  Lacrimile. Pentru că par drăgălaşe, interesante şi incitante oricărui bărbat aflat la începutul vieţii amoroase, dar îi enervează cumplit pe cei care au asistat deja la vărsarea a mai mult de zece găleţi. Pentru că, deşi universul se apropie cu paşi mari de disoluţie, ei n-au reuşit încă să înveţe cum să reacţioneze atunci când noi plângem.

Cum să înveţe, săracii, din moment ce, dacă încearcă schema cu luatul în braţe, vom plânge şi mai tare pentru următoarele două ore, iar dacă aleg datul cu basca de pământ şi bocancii în mobilă, vom plânge mai încet ca intensitate, dar până dimineaţă?

2. Zodiile. Pentru că s-au săturat să-şi sune mama, la începutul fiecărei noi relaţii, ca s-o întrebe a nu ştiu câta oară la ce oră s-au născut pe motiv că noua iubită ţine musai să le calculeze ascendentul. E drept, l-ar putea ţine şi ei minte de la o relaţie la alta, dar le e şi-aşa destul de greu să-şi memoreze zodia.

3. Pisiceala.
Pentru că apare în cele mai nepotrivite momente ale vieţii lor.

Exemplu:
 
Ea (8/11/2005 2:30:49 PM): BUZZ!! ce faci, gândăcel, munceşti? 😛
Ea (8/11/2005 2:30:49 PM): BUZZ!
Ea (8/11/2005 2:30:55 PM): BUZZ!! pisiii, de ceee nu răspuuuunzi?:((
El (8/11/2005 2:31:17 PM): treabă şi tre’ să intru-n şedinţă, vb mai târziu
Ea (8/11/2005 2:31:33 PM): nuuu, acuum, un piic 

Citeşte continuarea pe Jurnalul de Cazarmă al Simonei Tache!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro