Cum să te lupţi cu tentaţia de a înşela

De Roxana Andrei pe

În viaţa ta a apărut un bărbat nou şi atrăgător. Este respectuos şi are un simţ al umorului care te dă pe spate, ca să nu mai vorbim de cât de atent e.
Pe lângă toate aceste calităţi are şi o pereche de ochi verzi care te cuceresc instant, un corp extrem de sexy şi buze senzuale.

Pe de altă parte acasă te aşteaptă partenerul tău care şi-a pierdut farmecul odată cu trecerea timpului, care preferă să iasă la bere cu băieţii şi uită să te întrebe dacă ţie-e frig sau foame – bărbatul pe susţii că-l iubeşti şi pe care l-ai ales să-ţi fie alături.

Relaţia ta pare plictisitoare şi plină de rutină, te simţi îngrădită şi ai nevoie să evadezi în braţele ispitei? Mai bine relaxează-te şi caută să-ţi înfrânezi nevoile prin câteva metode care-ţi vor lua gândul de la înşelat.


Motivaţie
Motivează-te să fii o iubită mai bună, să rămâi loială sentimentelor tale şi să priveşti spre viitor. Ispita este de scurtă durată, dar cu siguranţă va reuşi să te ruineze pe o perioadă lungă. Rişti să pierzi o relaţie frumoasă pentru câteva ore de plăcere carnală. Merită?

Distrage-te
Când Făt Frumos apare la orizont încearcă să te gândeşti la orice altceva decât la cât de apetisant e. Poţi să te gândeşti la momentele fericite alături de iubitul tău sau la ce vei vrea să găteşti când ajungi acasă. Nu te lăsa pradă fanteziilor, dar mai ales evită să te întâlneşti cu ispita la un chef unde aburii alcoolului îţi pot înceţoşa raţiunea.

Consecinţele faptelor tale
Nu vor fi niciodată pozitive, ci vor aduce tristeţe, suferinţă şi foarte multe regrete atât ţie, cât şi partenerului tău. Dacă te bazezi că rămâne un secret, mai bine renunţă la idée. Ştim cu toţii că adevărul iese la iveală mai devreme sau mai târziu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2