Cum să te bucuri de sex cu lumina aprinsă

De Stela Moisescu, pe

„Să fac sex cu lumina aprinsă este ca şi cum aş încerca să dorm cu lumina aprinsă – nu mă simt în largul meu!” Te regăseşti şi tu în această afirmaţie?
Din fericire, fobia faţă de sexul cu lumina aprinsă are vindecare! Nu-ţi trebuie decât un strop de voinţă, la care să adaugi sfaturile noastre practice.

Iată 3 căi prin care să te bucuri de sex cu lumina aprinsă!

Scoate capul din nisip!

Instinctul de a stinge lumina atunci când faceţi sex are legătură cu faptul că nu vrei să fii văzută în toată splendoarea ta sau „goală puşcă”, ai zice tu. Nu are sens să îţi zic că iubitul tău este fizic atras de tine, pentru că o ştii şi tu. Totuşi, continui să te intimidezi când vine vorba de sexul cu lumina aprinsă…

În primul rând, conştientizează faptul că iubitul îţi vede trupul gol pe lumină, în repetate rânduri: dimineaţa când te îmbraci, când faceţi duş… De fapt, este chiar neinspirat faptul că nu-l laşi să te admire la lumină în timpul sexului, dar te repezi sub duş cu el imediat după partida de sex. Dacă în timpul sexului gândirea îi este înceţoşată de dorinţă şi excitare, după ce s-a încheiat partida, fii sigură că va fi mult mai predispus să îţi remarce imprefecţiunile fizice. Şi totuşi nu o face, nu? Dimpotrivă, sub duşul perfect luminat el îţi spală fiecare centimetru de piele…

Vezi în oglindă cum arată faţa ta orgasmică!

Ok, să zicem că te simţi confortabil să stai goală în faţa lui, dar sexul este un act destul de… animalic şi te temi că expresiile tale faciale pot arăta ciudat în timp ce urci pe culmile plăcerii. Dacă ai această temere îţi propun un exerciţiu simplu (poate că şi amuzant): masturbează-te în faţa oglinzii. Scopul este să vezi tu exact cum arăţi atunci când te simţi bine. Priveşte-te cu dorinţă, dă ochii peste cap, lasă-te pradă senzaţiilor. Cel mai probabil, imaginea din oglindă te va incita şi mai tare!

Te vede el pe tine, dar şi tu pe el!

De ce să vezi doar partea goală a paharului? Da, el te vede aşa cum eşti tu, chiar şi fără lumina protectoare a lumânărilor… Partea bună este că şi tu îl vezi pe el! Gândeşte-te că şi el este la fel de expus, iar o astfel de experienţă revelatoare vă poate apropia, iar intimitatea dintre voi va creşte!

Ok, poţi trişa puţin cu următoarele poziţii sexuale ce ascund imperfecţiunile şi din care vei ştii sigur că arăţi sexy cu lumina aprinsă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro