Cum îl convingi să îţi facă sex oral

De Stela Moisescu, pe

Multe femei nu îşi imaginează o viaţă întreagă lipsită de sex oral. Dacă şi tu faci parte dintre ele, este important să ştii care sunt trucurile prin care încurajezi…
… un bărbat reticent să facă sex oral. Dacă ai deja un iubit care nu îţi oferă această plăcere, deşi, statistic vorbind, e cea mai sigură cale de a aduce o femeie la orgasm, pune repede în aplicare sfaturile de mai jos! Ele sunt adaptate în funcţie de motivele pentru care bărbaţii nu vor să facă sex oral, astfel încât să le alunge orice reţinere.

Iată cum îl poţi convingi pe iubitul tău să îţi facă sex oral!

Propune-i să îţi facă sex oral când sunteţi la duş

Unul dintre motivele pentru care bărbaţii nu vor să facă sex oral ţine de igiena femeii. Unii bărbaţi se tem că mirosul sau gustul femeii respective nu va fi tocmai pe placul lor. Totuşi, alţii se dau în vânt tocmai după aceste lucruri. Cum îţi dai seama din care tabără este iubitul tău? Roagă-l să îţi dea câteva săruturi intime, imediat după ce te-ai spălat cu el la duş şi vezi cum reacţionează.

Adaptează coafura intimă gusturilor lui

Într-un alt articol am întrebat patru bărbaţi ce părere au despre coafura intimă a femeii şi am remarcat că acordă multă atenţie acestui aspect. În timp ce unii bărbaţi sunt dezgustaţi de părul neras, alţii consideră că au de-a face cu un copil, dacă nu văd niciun fir de păr. Aşadar, este important să-l atragi cu coafura ta intimă, nu să-l inhibi. Întreabă-l ce anume i-ar plăcea să vadă la tine, acolo jos…

Încercaţi poziţia 69

Dacă nu se dă în vânt după sex oral, ai putea să îl ispiteşti cu poziţia 69, în care amândoi primiţi şi oferiţi plăcere în egală măsură. Iubitul tău ar putea înţelege farmecul acestei practici, dacă ar fi deja excitat de plăcerea pe care i-o oferi. Faptul că faceţi sex oral în acelaşi timp creşte intimitatea dintre voi, pe care poate că nu o remarcă atunci când îţi face doar el ţie sex oral şi se simte, mai degrabă, izolat.

Îmbracă o lenjerie decupată

O altă manieră de a-l îmbia să îţi facă sex oral este să-l inciţi cu o imagine sexy, pentru că bărbaţii devin impulsivi atunci când văd ceva interesant. O lenjerie decupată chiar în zona ta intimă sigur îl va ademeni să se apropie de ea, iar tu îi poţi sugera cum să o facă.  

Alege o poziţie care să nu-l intimideze

Uneori motivul pentru care bărbaţii nu vor să facă sex oral, este ceva mai complicat. Unele persoane, valabil şi la femei, simt că poziţia din care fac sex oral îi pune într-o postură inferioară. În acele momente el joacă rolul servitorului, care are de îndeplinit o sarcină. Îl poţi încuraja să nu mai gândească aşa, explicându-i că şi tu îi oferi acelaşi tratament regesc, fără să te simţi înjosită în faţa lui şi că ai fi fericită să vezi că vă răsfăţaţi aşa în mod reciproc.

În plus, poţi minimaliza senzaţia lui că „este folosit”, alegând o poziţie sexy, în care el să nu se simtă izolat. În loc să stea el la picioarele tale, iar tu pe spate, îi poţi sugera să stea pe spate şi tu deasupra lui.

Iată ce gândeşte un bărbat în timp ce face sex oral!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro