4 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre prima noapte de dragoste

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2015, 16:54

Dacă încă aştepţi marele moment, dacă preferi să petreci prima noapte de amor doar după căsătorie, sau dacă ai trecut deja prin asta, dar ai fi vrut să ştii mai multe, iată secretele nespuse de nimeni. Vezi cele 4 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre prima noapte de dragoste.

S-ar putea să nu fie atât de rău

Multe femei se tem de prima noapte de dragoste pentru că au auzit toate miturile şi toate poveştile de groază posibile. Internetul şi accesul la foarte multe informaţii nu ajută deloc, în acest scop.
Dacă încă nu ai făcut acest pas, află că prima experienţă sexuală nu este  întotdeauna un coşmar, plin de durere şi sânge.
Unele femei se simt bine, iar atitudinea iubitoare, atentă şi mai ales răbdătoare a partenerului poate face minuni.

Nici el nu este ferit de emoţii

Chiar dacă bărbatul pe care l-ai ales pentru acest moment special nu este deloc la prima experienţă intimă, asta nu înseamnă că virginitatea ta sau faptul că te va vedea (în sfârşit) goală nu îi dă emoţii.
Poate că bărbaţii sunt sexul tare şi poate că toată lumea vorbeşte despre pierderea virginităţii ca ceva foarte important pentru femei, dar bărbaţii sunt şi ei foarte marcaţi de acest moment.

S-ar putea să nu-şi dea seama că e prima oară

Dacă eşti genul care nu se simte foarte confortabil cu virginitatea ei şi nu i-ai spus şi lui că pentru tine este prima oară, asta nu înseamnă că o să fii cea mai stângace, cea mai speriată şi cea mai nepricepută femeie cu care a fost.
Dacă eşti o tipă isteaţă, dezinvoltă, care este pregătită pentru acest pas şi mai ai şi himen elastic, nu va exista nicio dovadă efectivă că tu nu ai mai făcut sex până atunci.
Chiar şi dacă ai aprte de celebra sângerare, poţi să spui că este probabil menstruaţia şi că el s-a descurcat de minune. Nu va ghici, dcă nu vrei să-i spui şi nu vrei să afle.

Preludiul ar putea fi cea mai bună parte

Doar pentru că ai sau nu emoţii şi pentru că este ceva nou, nu înseamnă că trebuie să treceţi al treabă ca să simţi ceva nou cu adevărat.
Un preludiu minunat poate să te facă să te simţi în largul tău, să te ajute să treci peste inhibiţii, la fel cum un bărbat potrivit pentru tine îţi poate da curaj să fii nebunatică şi să descoperi plăcerea apropierii dintre voi.
Prima noapte de dragoste nu înseamnă doar că „ai scăpat de o povară”, la fel cum nu înseamnă că „acum veţi fi fericiţi împreună, pentru că faceţi de toate”.
Sursa foto cuplu dormitor: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!