Ce cred bărbaţii despre sex în timpul menstruaţiei

De Stela Moisescu pe

„Un act disperat”, „o satisfacere a genei criminale”, „un bun motiv de a cere sex anal” sau „un păcat în faţa lui Dumnezeu”. Aşa au definit patru bărbaţi intervievaţi…
… încercarea de a face sex când iubita este în perioada menstruaţiei. Părerile lor te vor uimi, amuza sau oripila… Oricum, îţi vor oferi certitudinea că bărbaţii nu s-au acomodat încă cu intimitatea unei femei în acea perioadă a lunii, iar sexul în timpul menstruaţiei rămâne o practică foarte controversată.

Aşa că nu-mi rămâne decât să îţi împărtăşesc părerile celor patru bărbaţi despre acest subiect delicat! Ce crezi despre afirmaţiile lor?

Alin a răspuns scurt şi la obiect: „Dacă femeile nu au voie să intre în Bisercă atunci când sunt pe stop, nici eu nu sunt tentat să fac orice fel de intrare. Mi se pare un păcat. În acea perioadă a lunii mai bine rămâi pe uscat!” După ce l-am tras de limbă, Alin a admis totuşi că poate face o excepţie, dacă iubita îşi doreşte foarte tare să se întâmple ceva.

Bogdan nu poate trece peste aspectul igienic şi spune că dacă „ea este atât de dornică, atunci mă văd nevoit să o refuz.” El nu s-a simţit până acum tentat să încerce sexul în timpul menstruaţiei, deşi a avut ocazia. Mai mult, adaugă faptul că „nu o să fiu vreodată atât de disperat încât să propun aşa ceva. I-aş cere mai degrabă sex oral…”

Trecând în tabăra celor care înclină spre a încerca sexul cu iubita chiar dacă aceasta este în perioada menstruaţiei, Adrian şi Cosmin mă întâmpină cu declaraţiile lor pline de inovaţie…

Adrian, de exemplu, n-ar refuza o partidă de sex în timpul menstruaţiei cu iubita lui, doar că ar juca puţin teatru şi s-ar arăta degustat de experienţă pentru a încerca să obţină de la ea ori sex oral, ori sex anal. „Ok, dacă nu vrea să facem sex anal şi nici oral, mă mulţumesc cu o partidă de sex normal la duş. Ideea e că trebuie să mă aleg şi eu cu ceva pentru faptul că mă sacrific, nu?
 
Cosmin este singurul care se declară cu adevărat încântat de experienţă. Făcând referire la sex în timpul menstruaţiei ca la un act „murdar, indecent, disperat, animalic…” el spune că „în această perioadă sexul îmi satisface gena de criminal pe care nu o pot pune în practică în societate.” Pe lângă satisfacerea instinctelor, Cosmin crede că cel mai mare avantaj al sexului în timpul menstruaţiei este că poate practica sexul fără prezervativ cu iubita lui, căci atunci există cel mai mic risc ca ea să rămână însărcinată.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro