Bărbați care nu te vor iubi niciodată

De Diana Zagrean, pe
Există unii bărbați care, deși foarte tentanți, nu sunt decât niște oameni toxici, care ne fac rău. Vezi care sunt acei bărbați care nu te vor iubi niciodată.

Bărbatul care te caută o dată la câteva luni

Este genul de bărbat care nu se implică, dar care te caută o dată la câteva luni sau chiar ani (în cazurile grave) și îți dă toată viața peste cap. Este slăbiciunea ta, știi că nu îi reziști și el profită de fiecare dată. De fiecare dată motivele sunt vagi, cum ar fi că îi era dor de tine, că este curios ce mai faci, etc. Nu te va iubi niciodată pentur că te folosește și atât, nu-i mai ceda și vezi-ți de viața ta, iar când te sună va fi mai simplu să-l refuzi și gata.

Bărbatul care nu-ți suportă prietenii

Este supărăcios când petreci mult timp cu prietenii tăi din copilărie și iese foarte rar cu gașca ta de amici. Dacă nu ar veni niciodată cu voi, ar însemna că este nerezonabil, dar asta nu înseamnă că îi face plăcere. Dacă prietena ta cea mai bună vine noaptea la tine sau vorbiți la telefon după ce a aflat o veste proastă, o să fie supărat și o să bombăne că prietenii tăi sunt foarte dramatici.

Bărbatul care te face să spui ”da”

L-ai cunoscut la o petrecere, unde atrăgea atenția ca un magnet cu hainele lui care cădeau ca turnate și stilul lui carismatic și degajat. Răsucea o țigară în mână și te-a întrebat ferm dacă vrei și tu una. Ai spus da, chiar dacă nu fumezi, pentru că te atrăgea cu o forță dincolo de puterile tale. În următoarele luni de zile ai spus ”da” la tot felul de lucruri care nu-ți făceau neapărat plăcere, dar nu puteai să-l refuzi. Apoi te-a înșelat și nu ai avut ce să-i faci, pentru că nu ați fost niciodată oficial împreună.

Bărbatul care se schimbă cu prietenii lui

Când sunteți doar voi doi este numai lapte și miere, simpatic, copilăros, etc. Când sunteți cu prietenii lui, parcă cineva apasă pe un buton și devine deodată rece și distant. Dacă încerci să-i obții afecțiunea în public, se preface că nu înțelege mesajul și dacă îi reproșezi spune că exagerezi. Apoi îl auzi folosind sintagma ”sub papuc” când râde de vreun coleg de serviciu și devine evident că nu te va iubi niciodată pe de-a întregul.

Sursa foto bărbat sexy și femeie pe pat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!