Mâncarea tradiţională de Sărbători şi libidoul

De Stela Moisescu, pe

Eşti curioasă în ce măsură alimentele tradiţionale de Sărbători îţi incită sau inhibă libidoul? Află ce afrodisiace poţi consuma cu ocazia Crăciunului şi Revelionului,…
dar şi ce alimente populare de Sărbători nu fac decât să îţi taie pofta de sex.

Friptura de Sărbători şi libidoul

Proteinele de origine animală cresc libidoul pentru că îţi stimulează producţia de testosteron în organism. Cea mai indicată este carnea de vită, care conţine zinc şi fier. Zincul este un mineral care creşte şi el nivelul de testosteron, iar fierul îţi dă energie. Asortează la friptură şi salată verde, care este un binecunoscut aliment afrodisiac. Zinc mai găseşti în procent ridicat şi în ficatul de vită sau de porc.

Sarmalele de Sărbători şi libidoul

Ai putea elimina orezul din compoziţia sarmalelor, căci el conţine carbohidraţi simpli, care îţi cresc nivelul de serotonină, dar îţi scad dorinţa sexuală. Optează pentru carnea tocată de vită care este bogată în proteine şi minerale.

Varza murată îţi aduce multe beneficii în plan sexual. Ea conţine magneziu, care creşte testosteronul, fier, care te energizează şi vitamina B12, care îţi creşte sensibilitatea terminaţiilor nervoase, atunci când eşti stimulată, inclusiv sexual!

Condimentele şi libidoul

Friptura şi sarmalele pot fi condimentate, după gust, cu piper negru, ghimbir, usturoi şi ardei iute. Aceste condimente sunt afrodisiace pentru că îmbunătăţesc circulaţia şi stimulează terminaţiile nervoase, astfel că toate atingerile sunt resimţite mai intens.

Foloseşte şi pătrunjel, de preferinţă crud, căci el conţine multe substanţe care îţi stimulează libidoul. În acelaşi timp, ai grijă câtă ceapă adaugi în mâncare, căci ea balonează şi scade interesul faţă de sex.

Află cum îţi influenţează libidoul pâinea, dulciurile şi alcoolul pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!