67% dintre femei mimează orgasmul

De Stela Moisescu pe

67% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au mimat orgasmul, atât în timpul unui act sexual, cât şi în timpul unei stimulării manuale, a unei partide de sex oral sau de sex la telefon.
Aceasta este concluzia unui studiu realizat pe 281 subiecţi, bărbaţi şi femei, studenţi ai Universităţii din Kansas. Dintre bărbaţi, 15% nu avuseseră încă un contact sexual prin penetrare, spre deosebire de 32% dintre femei.

Care sunt motivele pentru care oamenii ajung să mimeze orgasmul? Iată-le!

1. Pur şi simplu ştiu că nu vor reuşi să atingă climaxul: se întâmplă în special femeilor, însă şi bărbaţii pot simţi că nu sunt capabili să atingă orgasmul, mai ales dacă aceştia consumă alcool.

2. Îşi doresc să termine cât mai repede o partidă de sex: dacă ai început o partidă de sex fiind obosită, numai de dragul partenerului, vei vrea ca aceasta să se încheie cât mai repede. Mimarea orgasmului este o metodă eficientă de a pune punct actului fără ca celălalt să se simtă rănit.

3. Nu vor ca partenerul să se învinovăţească: dacă mimezi un orgasm, partenerul nu-şi va pune întrebări ulterior în legătură cu capacitatea lui de a te satisface.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro