20 de idei sexy pentru preludiu

De Stela Moisescu pe

În timpul preludiului plapuma este accesoriul vostru de bază? Este de înţeles având în vedere frigul de afară. Totuşi, nu ar strica să-l alungaţi pe căi mai inedite.
Dacă transformaţi preludiul într-o experienţă nouă şi erotică, partidele de sex vor fi şi ele mai fierbinţi, la propriu şi la figurat!

Iată 20 de idei sexy pentru preludiu care încing atmosfera în dormitor!  

1. Dansaţi îmbrăţişaţi pe o melodie cu ritmuri lascive… dezbrăcaţi.

2. Inventaţi câte un scenariu erotic în care partenerul este personajul principal. Descrie-i fantezia iubitului tău punând accent pe ce face el în ea.

3. Iată şase alimente delicioase, pe care le puteţi consuma unul de pe celălalt.

4. Oferă-i un masaj al picioarelor şi urcă tot mai sus cu mâinile. Şi bărbaţilor le place această abordare!

5. Încheieturile mâinilor sunt o zonă foarte erogenă. Sărută-i-le şi expiră aer cald pe piele, chiar în zona în care îi simţi pulsul.

6. Nu-l lăsa să se întoarcă cu faţa la tine. Îmbrăţişează-l din spate şi atinge-i pieptul, abdomenul şi, mai apoi, zona intimă.

7. Încercaţi masturbarea reciprocă!

8. Când stai deasupra lui, în loc să-i săruţi pieptul, plimbă-ţi buzele pe alte zone sensibile, cum ar fi fruntea, pleoapele sau nasul lui.

9. Exagerează un pic modul în care te manifeşti în pat: geme sau zgârie-l cu unghiile. Atitudinea uşor teatrală te va încuraja să trăieşti momentul mai intens.

10. Inspiră-te din aceste tehnici inedite de sex oral.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2