Târg „The big iSHOES” în weekend la Sibiu

De Unica.ro, pe

Târgul de haine şi accesorii The big iSHOES va avea loc la Atrium Classic Cafe în Piaţa Mică din Sibiu, sâmbătă şi duminică, 28 – 29 august, între orele 10:00 şi 20:00.

În cadrul târgului te poţi delecta cu creaţii unicat de la Da Capo, dar şi cu cele ale unor designeri străini aduse de Tuxedoconfessions, tricouri şi poşete Motzilov, pantofi Lust of Creation şi Minelli Boutique, haine vintage de la Vintage Boutique şi inele de la Izabella Petruţ.
O surpriză plăcută şi o apariţie specială la The big iSHOES vor fi cele trei proaspăt absolvente ale Universităţii de Artă şi Design de la Cluj. Renata Rakossy, Maria Hera şi Raluca Popa îşi vor expune pentru prima dată creaţiile în cadrul târgului de la Atrium Classic Cafe, The big iSHOES încercând astfel să încurajeze şi să promoveze designerii români aflaţi la început de drum. 

Haine, cocktail-uri şi artă

  
După ce ţi-ai împrospătat garderoba, poţi să te relaxezi cu una dintre cărţile despre modă şi design vestimentar propuse de Tuxedoconfessions şi, bineînţeles, cu The big iSHOES – cocktail-ul creat special pentru acest eveniment de Atrium Classic Cafe. În zona de bar te aşteaptă şi Food Corner-ul unde poţi degusta preparatele bucătăriei Atrium, dar şi o mulţime de tarte delicioase cu fructe.  
În Colţul de Artă, pictoriţa Adina Tudor îşi va expune tablourile şi va face o demonstraţie de pictură în creion şi acuarelă.  
Târgul The big iSHOES, organizat de Tuxedoconfessions, se desfăşoară în spiritul mişcării slowretail, care încurajează oamenii să înlocuiască shopping-ul la mall cu relatia directă client-designer/creator.
Aşadar, dacă îţi doreşti să petreci un weekend plăcut, presărat cu ceva ore de shopping dar şi delicii culinare, evenimentul de la Sibiu e ideal pentru tine. Intrarea este liberă!
Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro