Trend nou: Cum înlocuieşti sutienul cu leucoplastul

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 20 iulie 2017, 18:26

Tot mai multe femei încearcă acest lucru: înlocuiesc sutienul cu… câteva benzi de leucoplast, atunci când urmează să poarte rochii la ocazii speciale, fără spate. Uite cum procedează ele:
Un sutien s-ar vedea prea urât pe sub o rochie frumoasă, cu decolteu covârşitor la spate. Aşa că soluţia cea mai simplă găsită de femei, inspirate de celebrităţi, e să îşi lipească sânii cu leucoplast, care să ţină locul unui sutien din silicon, care doar se lipeşte peste sâni, însă nu este la fel de eficient.
Pentru început, trebuie să ai pielea perfect curată, fără să te dai cu creme de corp, loţiuni sau pudre. Primul pas este să te apleci în faţă şi să aplici o fâşie de leucoplast de la un subraţ (sau doar aproape de subraţ) la celălalt, apropiind sânii uşor unul de celălalt. Banda trebuie să prindă partea sânilor, până la sfârcuri.
Mai departe, poţi sta dreaptă, iar pasul următor este să acoperi şi sfârcurile cu o fâşie de leucoplast, lipind sânii mai mult între ei, cât să arate ca decolteul făcut de un sutien cu push-up. Ca să fii sigură că rezistă „sutienul” improvizat, mai poţi adăuga două trei fâşii peste cele deja lipite.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!