Shiseido – machiaj pe gustul tau

De Unica.ro, pe

Shiseido iti propune pentru colectia toamna iarna 2008-09 o colectie de machiaj sofisticata …
Shiseido - machiaj pe gustul tauShiseido iti propune pentru colectia toamna iarna 2008-09 o colectie de machiaj sofisticata, dar simpla si usor de folosit, bazata pe lumina.

Dick Page, maestru in machiaj, dezvaluie o parte din procesul sau creativ.

Printr-o fereastra a Muzeului Metropolitan de Arta din New York, Dick studiaza cum razele soarelui lovesc o piscina, iar ideile de texturi nu intarzie sa ii apara. „Cand ma gandesc la texturi care dau viata si energie pielii, inspiratia vine din aceste explozii de lumina”, spune make-up artistul.

„Pentru aceasta colectie, aceste energii – care sunt uneori contrastante – m-au inspirat pentru o Shiseido - machiaj pe gustul taucolectie sic, nici prea tanara, nici prea hip, ce exprima ideea unei femei urbane, increzatoare in propriile forte, sofisticata, cu un stil ce exprima miscare, dinamism.”, declara Dick Page.

Din noua colectie, glossurile au o mixtura usor verzuie, cu micro particule perlate. Pot fi folosite pentru a imbogati culoarea calda a buzelor. Foloseste o singura culoare pentru machiajul ochilor, o umbra de mov, adauga un gloss pink si o umbra de blush – iata machiajul care iti va pune in evidenta trasaturile fetei si iti va da o alura sofisticata.

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!