Premiile Gopo 2013: Jojo şi Aylin Cadîr, cele mai originale apariţii

De Erika Chivu, pe

Cântăreaţa Aylin Cadîr şi actriţa Cătălină Grama, cunoscută drept Jojo, au fost princele mai originale apariţii la premiile Gopo 2013.
Evident, nu s-au putut compara ca originalitate cu excentrica Iulia Albu, dar Aylin Cadîr şi Jojo nu putea trece neobservate pe covorul roşu al premiilor Gopo 2013. Iată ce au purtat!
Aylin Cadîr a fost o „fată rea” la evenimentul care a avut loc luni seară la Opera Naţională din Bucureşti. Purtând un machiaj excentric, cu buze închise la culoare şi o rochie cu şireturi, artista a atras toate privirile imediat ce a păşit în sală. Foarte interesant este bustul rochiei, inspirat din croiala lenjeriei intime, cu inserţii din dantelă pe părţi.
Tot pe dantelă a mizat şi Jojo, care a ales o rochie ce combină două tipuri din dantelă. Bustul a fost roz, cu franjuri negre pe decolteu, în timp ce partea de jos a rochiei a fost amplă, de culoare albă.
Cum ţi se par cele două rochii?
Premiile Gopo 2013 s-au decernat luni seară la Opera Naţională din Bucureşti, marii câştigători fiind Radu Jude şi Silviu Purcărete, cu filmele „Toată lumea din familia noastră” şi „Undeva la Palilula”. Sala a fost plină de vedete, atât actori, cât şi nume cunoscute din muzică sau televiziune.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!