Micuţa „fashionistă”! J-Lo şi-a dus fetiţa la prezentarea de modă Chanel

De Sandra S., pe

Marţi seară a avut loc prezentarea colecţiei de modă de primăvară-vară a casei Chanel, în cadrul Paris Fashion Week. Celebra cântăreaţă a sosit la eveniment însoţita de fetiţa ei, Emme, şi iubitul Casper Smart.
Prezentarea de modă s-a ţinut la Grand Palais, în inima Parisului. Jennifer Lopez a îmbrăcat cu această ocazie o little white dress din dantelă, cu decolteul foarte generos, peste care a pus un sacou negru, cu mâneci trei sferturi. Pantofii artistei au fost interesanţi: o pereche de stiletto negri, cu bretele de care au fost ataşate două lăcăţele aurii.
Micuţa "fashionistă"! J-Lo şi-a dus fetiţa la prezentarea de modă Chanel
Micuţa Emme a îmbrăcat o rochiţă roz-bombon, cu un bolero alb pe deasupra şi a avut propria ei gentuţă, tot albă. Pe tot parcursul prezentării de modă, Emme a stat în braţele mamei sale.
La începutul verii ce tocmai s-a sfârşit, Jennifer Lopez s-a despărţit de soţul Marc Anthony, cu care are doi copii, o fetiţă şi un băieţel. De atunci ea a început o relaţie nouă, cu dansatorul Casper Smart, iar copiii petrec timpul cu ambii părinţi, dar separat.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!