Ludmila Corlăţeanu prezintă colecţia „Amelie de Bucarest”

De Andra Pecingina, pe

Ludmila Corlăţeanu creează pentru „supergirls”, pentru acele femei care au un vis în viaţă şi au curajul să-l urmeze! De data aceasta inspiraţia pentru colecţia de primăvară-vară 2010 este Amelie.
Cine este Amelie? Designerul o descrie astfel: „fata timidă care poartă rochii şi fuste, este mereu cu capul în nori şi are o privire visătoare. Mai mereu umblă cu o carte după ea. O vezi în metrou, în parc, la cafenea.

Poartă pantofi fără toc, nu se machiază dar este foarte feminină. Are un playlist mai ciudat în căşti, în care adună mai multe secole într-un loc, şi merge să se uite la filme în sălile de cinema vechi. Uneori te miri cum într-un loc atât de prăfuit, stresant şi mereu grăbit că Bucureştiul putea creşte o floare atât de sensibilă, fragilă şi frumoasă că Amelie.”
 
Materialele folosite de creatoare sunt în, cânepă, şi dantelă croşetată din bumbac, iar cristalele Swarovski au adăugat o strălucire discretă accentelor florale. Noua colecţie „for supergirls” a fost prezentată la târgul Atmosphere’s de la Paris din septembrie, ţinutele pot fi găsite În Bucureşti colecţia poate fi găsită în magazinele L’Armoire, ArtIsArt, InteresART sau la atelierul creatoarei.

Începând din primăvară anului 2010 se va găsi în boutique-urile din Kuweit, Grecia, Italia şi SUA. Preţurile rochiilor semnate Ludmila Corlăţeanu variază între 350 şi 700 de lei, în funcţie de sezonul de care aparţin.
 
Despre Ludmila Corlăţeanu
Ludmila Corlăţeanu a absolvit Colegiul Tehnologic din Chişinău, secţiunea Design Vestimentar. Ulterior a urmat un curs la Istituto Marangoni din Milano finalizate cu diploma în „Fashion Design”. În 2007 a revenit la Bucureşti pentru a-şi lansa propriul brand, pentru care creează colecţii o data la 6 luni.  
 
Fotograf: Vlad Birdu
Model: Rodica Lăzărică „Best Models”
Accesorii: „Smiling Shoes”
Make-up: Maria Trifan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!