Cele mai frumoase rochii de la premiile Glamour

De Diana Sorescu pe

Cea de-a 21-a ediţie a premiilor Glamour a strâns pe covorul roşu crema vedetelor, iar Jennifer Lopez a fost o apariţie strălucitoare şi super-sexy, ce a răpit privirile tuturor!

Premiile Glamour

 
Se pare că despărţirea de Marc Anthony îi prieşte cântăreţei, iar statutul de femeie liberă o determină să fie din ce în ce mai sexy! Jennifer Lopez a întors priviri admirative în rochia maxi de la Versace, cu tăietură ultra-îndrăzneaţă!
 
Creaţia metalizată, decorată cu frunze strălucitoare şi floare supradimensionată s-a mixat perfect cu pantofii bijuterie şi clutch-ul preţios.
 
Jessica Alba a abordat un look cuminte, dar glamour, într-o rochie Tory Burch paietată, cu guler Peter Pan şi manşete albe. Actriţa a mizat pe dresuri negre mate şi pantofi la fel, pentru un aer elegant.
 
Lea Michele e sexy într-o rochie semnată Jenny Packman, o piesă luxoasă, stropită cu cristale şi răsfăţată cu tul fluid. Rujul burgundy şi zâmbetul perfect întregesc ţinuta.
 
Emma Stone a mizat pe Lanvin şi a câştigat admiraţia tuturor! Rochia maxi olive, plisată, cu detalii de zeiţă, a fost condimentată cu un lanţ vintage de aur şi un cluch rigid metalic.
 
Care divă îţi place cel mai mult?
 
Cele mai frumoase rochii de la premiile Glamour
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro