Cum se îmbracă vedetele în timpul liber

De Erika Chivu pe

Vrei să-ţi completezi garderoba cu o piesă nou, dar eşti în pană de idei? Nu ştii ce să porţi la o anumită ocazie? Vezi ce poartă vedetele vara asta şi inspiră-te din outfiturile lor.

Vedetele autohtone aleg feminitatea

Vedetele din România aleg în aceasta vară rochia în diferite forme.
Plecată la plimbare cu fetiţa, Monica Columbeanu poartă o rochie lejeră, cu imprimeu floral şi sandale galbene cu talpă joasă.

Pentru o sesiune de shopping, Gianina Corondan poartă o rochie simplă, dar de efect, într-o nuanţă pastel şi cu imprimeu original.

Pentru o petrecere, Elena Gheorghe a purtat o rochie până la genunchi, într-o culoare puternică, asortată cu accesorii negre. Tot pentru seară, Oana Turcu a preferat o salopetă, tot într-o culoare puternică, şi pantofi asortaţi.

Vedetele de la Hollywood preferă comoditatea

Vedetele de la Hollywood s-au săturat probabil de rochiile elegante pe care le afişează pe covorul roşu, iar în timpul liber par să prefere outfituri cu pantaloni scurţi sau jeanşi, cât mai comode.

La cumpărături, Carmen Electra poartă jeanşi skinny, un top nude şi sandale cu toc. La o cină cu iubitul, Miley Cyrus a ales jenşi scurţi şi o cămaşă albă, foarte lejeră, cu mânecă lungă, completate cu sandale maro fără toc.

Mai elegantă, Hillary Duff poartă o little black dress chiar şi la cumpărături. Desigur, nu-i lipsesc tocurile înalte.

Mult mai relaxată este Gwen Stefani care a fost surprinsă într-o pereche de şalvari, o bluză albă foarte largă prinsă pe şolduri cu o curea şi… flip-flops de plajă.
Vezi în galeria foto cum se îmbracă vedetele vara aceasta.

Foto: Hepta, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro