Cura de detoxificare cu ulei de ricin

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 14:51
Toxinele din organism sunt responsabile pentru numeroase probleme de sănătate. Vezi cum le poţi elimina, folosind ulei de castor.

Pentru cura de detoxificare cu ulei de ricin nu ai nevoie decât de acest produs, pe care îl găseşti în orice plafar. Tot ce trebuie să faci este să aplici ulei de ricin pe burtă şi pe toată zona pe care se află tractul digestiv. Uleiul va fi absorbit în piele şi va stimula eliminarea toxinelor şi circulaţia sângelui.

Ce trebuie să faci?

Torni ulei de ricin în palme şi masezi toată zona abdomenului. Poţi folosi şi dischete demachiante pentru această operaţiune. Următorul pas presupune să te înfăşori în folie din plastic şi să te acoperi cu un prosop. La final, pune o pernă electrică deasupra sau o sticlă cu apă caldă, stai întinsă şi relaxează-te. Ar trebui să stai în această poziţie între 45 de minute şi o oră.

Cura de detoxificare cu ulei de ricin ar trebui făcută înainte de culcare, la câteva ore după ce ai luat ultima masă. Te va ajuta să scapi de toxine şi va ajuta la digestie. Nu o face, însă, mai mult de trei ori pe săptămână.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!