Ce să nu porți niciodată dacă ești mică de înălțime

De Consuela Stratulat, pe
Moda nu se potrivește întotdeauna oricărei siluete. Află ce nu ar trebui să porți niciodată dacă ești mică de înălțime.

Dacă ești mică de înălțime, ar trebui să stai departe de bluzele tip tunică și de cele cu guler rotund. La fel de nepotriviți pentru tine sunt și pantofii cu vârf rotund, pentru că vor da impresia că picioarele tale sunt mai scurte.

Hainele supradimensionate sunt mereu în tendințe și arată foarte bine, însă femeile mici de înălțime ar trebui să le evite. Dacă, totuși, vrei să le porți, combină-le cu piese mulate și foarte feminine, care să creeze un echilibru.

Cum vara este aproape, s-ar putea să fii tentată să porți rochia tip cămașă, care este perfectă mai ales pentru birou. Dacă ești mică de înălțime, însă, ar trebui să stai departe de acest model, pentru că nu te avantajează. Alege, mai bine, o rochie în formă de A sau una lungă.

O altă tendință pe care nu ar trebui să o urmezi în acest sezon sunt pantalonii foarte largi, pentru că îți vor copleși silueta. Poți face o excepție dacă îi porți cu tocuri și alegi materiale vaporoase.

Fustele midi sunt foarte chic, însă nu sunt potrivite pentru o siluetă ca a ta. Pentru tine sunt mai potrivite fustele până la genunchi.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!