Ce greșeli să eviți când porți fusta cu dresuri

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 27 octombrie 2015, 12:29
Dresurile sunt piese foarte importante în sezonul rece, dar dacă vrei să arăți bine când le porți, trebuie să ții cont de câteva reguli. Află care sunt.

Alege măsura potrivită

Oricât de mult ți-ar plăcea o pereche de ciorapi, nu cumpăra un număr prea mare sau prea mic. Chiar dacă ai impresia că îți vin, când îi vei purta cu fustă, vor arăta ciudat. În plus, te vei simți incomod! O mărime greșită a ciorapilor poate distruge o ținută reușită, așa că mare grijă!

Nu îi înlocui cu pantaloni mulați

Ciorapii negri nu seamănă deloc cu pantalonii mulați, așa că îi nu purta doar cu pulovere sau cu cămăși mai lungi. Chiar dacă corpul tău este perfect tonifiat, vei arăta vulgar dacă îi vei purta așa!

Evită ciorapii cu imprimeuri

Dacă nu ai picioare subțiri, nu ai voie să porți ciorapi cu imprimeuri. Cu cât sunt aceste modele mai mari, cu atât mai groase vor părea picioarele tale.

Nu purta accesorii ascuțite

Dacă porți fusta cu ciorapi, evită accesoriile ascuțite sau gențile cu multe aplicații. Riști, altfel, să îți prinzi ciorapii în inelele sau brățările tale și dacă nu ai alții de schimb, vei avea parte de o zi foarte proastă.

Reguli de care să ții cont când porți ciorapi

Ciorapii negri mați sunt cei mai potriviți pentru sezonul rece. Pe lângă faptul că sunt călduroși, îți poți alungi silueta, dacă îi porți cu botine negre cu toc. Alege întotdeauna cei mai groși și mai închiși ciorapi negri, pentru că îți ascund imperfecțiunile.

Ține întotdeauna cont de faptul că ciorapii tăi trebuie să aibă aceeași culoare cu pantofii sau cu fusta. În caz contrar, îți vei tăia picioarele în foarte multe locuri și nu vei arăta deloc bine.

Sursa foto: Thinkstockphotos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro