Secrete de frumusețe de la Kate Middleton, ducesa de Cambridge

De Sandra S., pe

Kate Middleton întotdeauana a arătat foarte bine: se îmbracă simplu, dar elegant, are o coafură frumoasă, iar pielea îi strălucește de fiecare dată. Nu apelează la aceleași trucuri ca vedetele de la Hollywood, însă și cele pe care le folosește ea sunt eficiente. Află care sunt secretele ei de frumusețe!
Părul
Ducesa de Cambridge își îngrijește foarte bine părul, de aceea arată perfect de fiecare dată. Tratamentele de păr nu lipsesc din arsenalul său de îngrijire, însă apropiații spun că folosește produse care se găsesc în magazinele high-end și pe care oricine le poate cumpăra. Nu uită niciodată să folosească balsam de păr bogat în nutrienți și își ascunde rădăcinile grizonate în mod regulat cu vopsea, nu cumva să nu arate de milioane.
Pielea
Se pare că tratamentul preferat al lui Kate Middleton pentru piele – în special pentru ten – este cel cu venin de albine pentru care a devenit faimoasă esteticianul Deborah Mitchell. De asemenea, Kate are și o dietă echilibrată, care ajută la păstrarea pielii strălucitoare.
Cum se menține
La nici două luni de când a născut Kate Middleton arăta deja uimitor de bine. Acest lucru se datorează faptului că face sport în mod regulat: pilates și cardio, iar pentru fiecare tip de exerciții are câte un antrenor personal. Face mișcare în fiecare zi, doarme cel puțin opt ore pe noapte și are mereu grijă ce mănâncă.
Secrete de frumusețe de la Kate Middleton, ducesa de Cambridge
Zâmbetul perfect
Kate Middleton a avut întreaga dantură îmbrăcată în porțelan pentru un zâmbet perfect, însă își menține dinții albi și sănătoși cu vizite regulate la medicul dentist.
Hainele pe care le poartă
Kate Middleton este cunoscută pentru faptul că își reciclează ținutele cu succes, însă dacă la început nu cumpăra haine create de designeri renumiți, acum a început să își lustruiască imaginea și nu se mai uită la banii pe care îi cheltuiește pentru a-și achiziționa haine. Într-un fel, în orice garderobă este mai bine să existe haine mai puține, dar mai scumpe, decât multe și ieftine. Se vede diferența între cele de calitate și cele no-name, însă doar în cum arată ci și în cât de bine rezistă în timp.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro