Scapă de tenul obosit cu o mască făcută în casă, din vin și miere

De Sandra S., pe

Pe lângă faptul că un pahar mic de vin roșu, băut în fiecare zi, aduce multe beneficii organismului tău, acesta poate fi folosit și pentru curățarea tenului. Iată cum îți poți face o mască pentru tenul obosit, cu vin și miere:
Pentru o singură mască ai nevoie de o lingură de vin roșu și una de miere naturală. Amestecă cele două ingrediente și apoi întinde pe față cum poți mai bine. Lasă să acționeze cel puțin 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.
Atenție! Pentru că masca va fi mai mult lichidă, ai grjiă ce haine porți, ca să nu le pătezi. De asemenea, ca să nu faci mizerie în baie, poți întinde pe jos un prosop sau câteva hârtii.

Altă mască pentru tenul obosit, cu vin, miere și iaurt

O altă variantă de mască pentru față este să adaugi în același amestec și o lingură de iaurt gras – cu cât este mai consistent, cu atât este mai bine. Amestecă cele trei ingrediente, apoi aplică pe față și lasă să acționeze timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.
Poți face oricare tip de mască de față cu vin și miere o dată pe săptămână. Îți vei simți tenul revigorat și va fi mai strălucitor.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!