Frumuseţe: 6 măşti naturale pentru un ten de invidiat

De Unica.ro, pe

Pune în aplicare aceste reţete extrem de simple şi bucură-te de noul tău look.
Foarte la îndemână şi deloc costisitoare, măştile naturale preparate acasă reprezintă ajutorul ideal pentru tenul, pielea şi părul tău.

Pentru un ten perfect

Dă-i tenului mai multă luminozitate şi catifelare cu următoarea mască extrem de simplă: amestecă aproximativ două linguri de brânză de vaci grasă cu un gălbenuş şi cu o linguriţă de ulei de măsline. Întinde uniform pe ten, lasă pasta să acţioneze aproximativ 20 de minute, iar la final îndepărtează cu ajutorul unei dischete de vată, fără a mai clăti faţa cu apă. Repetat în fiecare săptămână, acest tratament înmoaie şi netezeşte pielea, lăsând porii curaţi.

Cele mai frumoase mâini

Cum îţi îngrijeşti zi de zi tenul sau părul, tot aşa şi mâinile trebuie să se bucure de o atenţie deosebită. Chiar şi vara pielea se poate crăpa şi usca, de aceea crema de mâini nu trebuie să lipsească din programul tău zilnic de îngrijire. Alege una cu o formulă hrănitoare, pe bază de aloe sau gălbenele, amestec-o cu puţină miere sau ulei de măsline, aplică un strat gros şi masează bine. Noaptea poartă mănuşi de bumbac.
Vezi şi cum să-ţi faci singură un şampon uscat pentru păr!

100% hrănitoare

E vorba bineînţeles despre miere care, plină de minerale şi vitamine, te salvează din situaţiile de criză, în care trebuie să redai rapid tenului culoarea naturală şi aspectul tânăr. Reţeta e simplă, aşa că pune-o în practică cu prima ocazie: amestecă bine o lingură de miere cu două de brânză de vaci şi adaugă puţin lapte pentru a subţia pasta. Aplică apoi pe ten, evitând zona ochilor şi buzele şi îndepărteaz-o după 20 de minute cu apă călduţă. În scurt timp, pielea ta va redeveni suplă şi catifelată.

Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!