Cum să te coafezi dacă ai părul foarte ondulat sau creţ

De Diana Sorescu, pe

Cine are părul drept, îl vrea creţ şi invers. Pentru că fiecare tip de păr e frumos în felul lui, unica.ro îţi vinde nişte ponturi de styling pentru părul foarte ondulat şi creţ.
Ia exemplu de la vedetele care-şi poartă cu mândrie cosiţele spiralate şi creează-ţi coafuri simple, dar care să te avantajeze.

Carmen Brumă, Claudia Pavel şi Shakira sunt celebrităţi de la care te poţi inspira. Toate trei au părul foarte bogat şi creţ, iar look-ul lor e foarte sexy!

Aşadar, recomandarea stiliştilor pentru femeile cu păr foarte ondulat sau creţ este foehn-ul cu difuzor. Procedeul e extrem de simplu: îţi speli părul foarte bine, aplici un balsam care să îl descurce, clăteşti, apoi îl înveleşti într-un prosop.

Imediat după, îţi laşi şuviţele răsfăţate de un spray pentru calmarea firelor rebele şi de un strop de spumă. Apleci capul, laşi părul în faţă şi începi să îl usuci cu difuzorul.
Rezultatul: bucle perfect definite, cu volum, care vor arăta spectaculos!

De asemenea, o coadă prinsă într-o parte este extrem de chic.

Dacă totuşi îţi doreşti păr drept, află că varianta cu placa nu este cea mai bună soluţie. Textura firulul de păr fiind receptivă la abur, umiditate, şuviţele se vor încreţi pe dată, iar rezultatul nu va fi unul foarte estetic.

Femeilor cu părul creţ le sunt recomandate buclele foarte ample, executate din perie si foehn. Înfăşori şuviţa umedă pe o perie rotundă, cu diametru mare şi începi să usuci cu un foehn dotat cu un capăt plat, din plastic.

Cum să te coafezi dacă ai părul foarte ondulat sau creţ

Foto: arhiva Ringier, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!