(P) Cum a fost la V for VINTAGE #19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 noiembrie 2017, 17:16
În weekend, cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi cultură vintage s-a întâlnit la Grand Hotel du Boulevard.

La V for VINTAGE am sărbătorit ultimul weekend frumos şi călduros de toamnă prin colecţiile celor 100 designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și aproape 100 de studenți de la facultăţile de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

VESTIMENTAȚIE | BIJUTERIE | ACCESORII CONTEMPORAN ȘI VINTAGE

Ediţia cu numărul #19 a târgului V for Vintage a premiat #creativitatea şi #pasiunea cu care designerii, antreprenori ai frumosului, şi-au construit şi prezentat colecţiile:

(P) Cum a fost la V for VINTAGE #19

Snobbish Breakfast a primit premiul BEST DESIGNER oferit de Elle România.

Meowsse a primit premiul BEST YOUNG DESIGNER oferit de revista Glamour.

AFMF a primit premiul BEST BRAND oferit de revista Unica designerului care a reuşit să construiască un brand coerent, consistent şi care a dovedit că înţelege importanţa strategiei de marketing şi a comunicării în modă.

PREMIUL de Popularitate, votat de către vizitatorii târgului a fost oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE #19 – snob.

Tineri şi creativi, studenţii Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara şi-au prezentat colecţiile dedicate, colecţiile de diplomă şi instalaţii în secţiunea Future Design din cadrul târgului.

Au fost două zile de cod roşu pentru pasionaţii de design contemporan şi cultură vintage, pe 11 şi 12 noiembrie, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta.

Mai multe imagini în galeria foto de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro