Detaliul care a atras toate privirile la nunta Prințesei Eugenie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 13:10
Prințesa Eugenie de York (28 ani) s-a căsătorit cu iubitul ei Jack Brooksbank (32 ani) pe 12 octombrie. Aceasta a fost cea de-a doua nuntă în familia regală britanică, din acest an, după cea a Prințului Harry cu Meghan Markle. Și, așa cum era de așteptat, mulți fani ai monarhiei au urmărit evenimentul, cu atât mai mult cu cât o mulțime de vedete au participat la această nuntă.

Detaliul dezvăluit de rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

Rochia de mireasă este mereu un element-cheie în cadrul oricărei nunți, fie că vorbim de o nuntă obișnuită, fie că vorbim de o nuntă regală. Sigur că în cel de-al doilea caz miza este mult mai mare, pentru că mii de oameni văd ținuta respectivă.

În cazul Prințesei Eugenie, rochia a fost, de fapt, un statement. Tânăra prințesă a vrut să transmită un mesaj, în primul rând, fapt care a surprins pe toată lumea – pentru că nimeni nu se aștepta la asta, în cadrul unui eveniment regal.

Când și-a făcut apariția pe scările Catedralei Sf. George, întreaga lume a putut admira rochia albă, simplă, din mătase, pe care Prințesa Eugenie o alesese pentru ziua nunții ei. O rochie demnă de o prințesă, o rochie elegantă creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Detaliul care a atras toate privirile la nunta Prințesei Eugenie

Câteva clipe mai târziu, când prințesa s-a întors să urce scările spre catedrală, privirile tuturor s-au oprit pe spatele ei. Frumoasa rochie din mătase avea spatele gol și lăsa la vedere o cicatrice de dimensiuni foarte mari. Spatele gol fusese o opțiune, nu o întâmplare. În plus, mireasa nu purta voal, tocmai pentru a lăsa la vedere acest detaliu.

cicatricea printesei Eugenie in ziua nuntii

„Am vrut o rochie de mireasă care să-mi evidențieze cicatricea”

Cicatricea pe care Prințesa Eugenie a arătat-o întregii lumi săptămâna trecută este rezultatul unei operații pentru scolioză, operație prin care nepoata Reginei Elisabeta a II-a a trecut în copilărie.

„Am făcut operația când aveam 12 ani” a mărturisit recent prințesa, într-un interviu acordat unui post TV. „Este ceva înfricoșător pentru un copil, încă îmi amintesc emoțiile prin care am trecut la vremea respectivă”, a completat ea.

De ce a ales să pună în evidență această cicatrice, chiar în ziua nunții ei? Prințesa a mărturisit că principalul motiv pentru care a ales o rochie cu spatele gol a fost pentru a-i onora pe cei care au ajutat-o la vremea respectivă și pentru a-i inspira pe cei care traversează acum aceeași problemă. Mai mult, prințesa a invitat la nunta ei chiar și medicii care au operat-o, notau jurnaliștii de la BBC într-un articol recent.

Cine este Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie este a 9-a persoană în ordinea succesiunii la tron, după sora ei mai mare, Prințesa Beatrice. Cele două sunt fiicele Prințului Andrew, Duce de York, și fiul mijlociu al Reginei Elisabeta a II-a. Mama celor două prințese, Eugenie și Beatrice, este Sarah Ferguson, Ducesă de York, care a divorțat de Prințul Andrew în 1996, însă continuă să aibă o relație de prietenie cu acesta.

Foto – Alpha Press/ Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro