Schimbări la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

De Unica.ro, pe

Surprize de proporții la Survivor România 2021. Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat în ediția de duminică seara că începând de săptămâna aceasta va avea loc unificarea celor două echipe. Acest lucru înseamnă că toți concurenții vor împărți acelși spațiu. De asemenea, tot duminică a avut loc și o eliminare, unul dintre Faimoși fiind trimis acasă.

„Este un moment foarte important în acestă competiție. Urmează săptămâna unificării. Este vorba despre o suită de evenimente care vă privesc pe voi, cei care îndurați situațiile limită, foametea, confruntările cu adversatii. Urmează o etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării”, a anunțat Dan Pavel, pe pagina de Instagram a show-ului „Survivor România 2021”.

 

În cadrul emisiunii difuzate duminică seara, un alt concurrent din tabăra Faimășilor a părăsit competiția. Este vorba despre Horațiu Cuc, zis Cucu, membrul trupei de umor “Noaptea târziu”. Cucu a fost trimis acasă prin votul publicului. Zanni a fost ales de telespectatori drept favorit.

Citeşte şi: Demi Lovato a anunțat că este o persoană non-binară

Citeşte şi: Actorul Charles Grodin a murit la 86 de ani

Citeşte şi: Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

Citeşte şi: Scandal la Eurovision 2021. Ce s-a întâmplat imediat după ce trupa Maneskin a câștigat trofeul

Doi Războinici, bănuiți de colegi că ar avea o relație

În ultimele săptămâni s-a zvonit că în tabăra albaștrilor, între Albert Oprea și Maria Chțiu ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de amiciție. Colegii lor sunt de părere că între cei doi există o legătură puternică și o simbioză perfecta.

„Simbioza dintre ei funcționează foarte bine. Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva seara lângă el”, spunea Adelina Damian.

De asemenea, și unii concurenți care au părăsit recent competiția au putut atracția dintre Albert și Maria.

„În primele două zile când am ajuns, încă existau tensiuni între Maria și Sorin. Mie nu mi s-a părut că avea o atitudine sfidătoare, m-am înțeles bine cu ea, râdeam și făceam glume cu ea. Nu am nimic de spus despre ea. Nu a fost niciodată distantă. Avea momentele ei, când se ducea și stătea pe o piatră. Dar toți aveam momentele noastre”, a mărturisit Bogdan Urucu, fostul concurent eliminat de la Survivor România 2021.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!