Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 15:32

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat în urmă cu câteva minute că urmează să devină din nou părinți. Cei doi mai au împreună o fiică, Namiko, de aproape 3 ani.

Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții. Uite cât de amuzant i-au informat pe fani:

Sarcina Andreei pare să fie una destul de avansată, însă cei doi nu au dat alte detalii, decât că bebelușul urmează să se nască în toamna 2021.

„Namiko abia aşteaptă un partener permanent de joacă!”

Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”.

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată. Ce se va întâmpla pe viitor cu Mona, dacă va reuşi sau nu aceasta să îşi vadă cel mai mare vis împlinit, telespectatorii vor afla urmărind serialul de la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!