10 filme cu Natalie Portman pe care trebuie să le vezi

De Nicoleta Galeteanu pe

6. Visând la Beverly Hills/ Anywhere But Here

Realizată de regizorul chinez Wayne Wang, pelicula spune povestea unei familii, mamă (Susan Sarandon) şi fiică (Natalie Portman), ce iau drumul spre Los Angeles, în căutarea unui cămin liniştit.

Adele consideră că îi oferă Annei o nouă perspectivă incitantă, în locul unui viitor anost.

Pentru rolul lui Anne, Natalie Portman a primit o nominalizare la Globul de Aur în 1999.

7. Closer

Cu Jude Law, Clive Owen şi Julia Roberts în roluri principale, în 2005 Natalie Portman a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa remarcabilă, în rolul lui Alice, rol pentru care primeşte în schimb un Glob de Aur în acelaşi an.

Closer este povestea a patru străini, întâlnirile lor întâmplătoare, atracţiile la prima vedere şi trădările accidentale.

8. Toţi spun: „Te iubesc”/ Everyone Says I Love You

Regizat de Woody Allen, filmul este nominalizat la Globul de Aur în 1997 pentru cea mai bună comedie muzicală.

Sex, cuplu, bărbaţii macho, psihiatrul, intelectualul carcotas, toţi se regăsec în stilul comedii tradiţionale, despre membrii unei familii trăznite. Din distribuţie fac parte şi actriţele Julia Roberts şi Drew Barrymore.

9. Star Wars / Războiul Stelelor

Rolul care a transformat-o pe Natalie într-un personaj istoric de film rămâne cel al Reginei Padme Amidala, în primul prequel din seria de succes „Star Wars / Războiul Stelelor”.

Ca o ironie, Natalie nu văzuse cele trei filme originale Star Wars înainte de a fi distribuită de către maestrul George Lucas. 

10. Black Swan

Darren Aronofsky îi oferă actriţei unul dintre cele mai complexe şi fascinante roluri din cariera sa, pe care îl interpretează impecabil.
În rolul unei balerine din New York, Nina este obsedată de carieră, din cauza căreia ajunge să aibă halucinaţii tot mai puternice.

Directorul artistic Thomas Leroy (Cassel) decide să o înlocuiască pe Beth Maclntyre (Ryder) cu Nina în deschiderea producţiei noului sezon Swan Lake. Dar Nina devine obsedată de faptul că Beth i-ar putea lua oricând rolul.

Foto: Hepta.to 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2