„Ne-am îndrăgostit ca adulți!” Povestea relației incestuoase a doi frați care au făcut patru copii

De Unica.ro, pe

O poveste tulburătoare de iubire interzisă între doi frați incestuoși a șocat întreaga lume.

Susan Karolewski și Patrick Stuebing provin dintr-o familie numeroasă, din Germania. Cei doi mai au șase frați, iar în casa în care au crescut au existat abuzuri și violențe frecvente.

Pe când avea trei ani, în 1980, Patrick, a ajuns la o casă de copii după ce tatăl lui alcoolic l-a atacat cu un cuțit. La șapte ani a fost adoptat de o familie care locuia la 160 de mile de orașul natal, Leipzig.

Sora lui, Susan, s-a născut în 1984, chiar în ziua în care s-a finalizat divorțul părinților. Susan are dizabilități mintale și a crescut în casa din care Patrick reușise să scape cu câțiva ani în urmă, când a ajuns la casa de copii.

Citeşte şi: O supraviețuitoare a erupției unui vulcan din Noua Zeelandă și-a dat pentru prima oară jos masca medicală, la 3 ani după tragedie. Cum arată acum

Susan și Patrick s-au întâlnit în 2000, când au încercat să-și găsească mama biologică.

La șase luni după ce mama lor biologică a murit, pe când Susan avea 16 de ani, iar Patrick 23, fata a devenit foarte atașată și dependentă de fratele ei mai mare. Între cei doi s-a înfiripat o poveste atipică de dragoste, ei ajungând ulterior să întrețină raporturi sexuale. Susan și Patrik au mers mai departe cu relația lor incestuoasă și au făcut patru copii, dintre care doi s-au născut cu malformații severe.

Nu ne-am cunoscut în copilărie. Ne-am îndrăgostit ca adulți, iar dragostea noastră este reală. Și nu putem schimba acest lucru. Am fost atrași unul de celălalt. E foarte simplu, ce altceva puteam face? Ne-am urmat instinctul și glasul inimii – a spus Susan, în urmă cu câțiva ani, potrivit The Sun.

În octombrie 2001, Susan a rămas gravidă și a adus pe lume primul ei copil, un băiat care s-a născut cu dizabilități severe, pe nume Erik. Asistenta care a ajutat-o să nască a simțit că este ceva suspect în cazul ei și a alertat autoritățile. Bebelușul Erik a luat de Protecția Copilului, Patrick a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru incest, iar Susan, pe atunci în vârstă de 17 ani, a ajuns la un centru de plasament.

Citeşte şi: Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Ei riscă 5 ani de închisoare pentru incest

Patrick și Susan și-au continuat relația în secret și, pe ascuns, au mai făcut trei copii, trei fiice, Sarah, și ea născută cu dizabilități, Nancy și Sophia.

Patrick a mai fost condamnat după nașterea fetelor la 10 luni de închisoare, tot pentru incest, iar apoi, a treia oară a primit o pedeapsă de doi ani și jumătate de detenție.

Citeşte şi: Fiul fostei legende de Formula 1, James Hunt: „Tata s-a culcat cu peste 5.000 de femei de-a lungul carierei”

Cuplul a negat mereu că doi dintre copii s-au născut cu dizabilități din cauza relației lor incestuoase.

Doi dintre copiii noștri sunt cu dizabilități, dar asta nu are neapărat legătură cu faptul că suntem frați. În familia noastră sunt persoane cu dizabilități. Am avut șase frați și surori care nu au supraviețuit în unele cazuri pentru că erau cu probleme grave – a declarat Patrick, în 2007.

În timp ce Patrick se afla după gratii, Susan a conceput copilul cu numărul cinci cu un alt bărbat, dar a renunțat la dreptul de mamă asupra acestuia la scurt timp după naștere.

Patrick Stuebing a făcut apel la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului pentru a se renunța la legea care interzice incestul, însă nu a obținut câștig de cauză.

Se crede despre Susan Karolewski și Patrick Stuebing că locuiesc și acum împreună undeva în estul Germaniei.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!