Cine este Igor Zelenski, iubitul uneia dintre fiicele lui Vladimir Putin și tatăl copilului ei

De Unica.ro, pe

Katerina Tikhonova (35 de ani), una dintre fiicele lui Vladimir Putin are un partener de viață ce poartă numele președintelui Ucrainei, Zelenski. Tânăra face naveta între Rusia și Germania pentru a sta cu iubitul său, Igor Zelenski (52 de ani ), dansator profesionist de balet și fost director al Baletului Bavarez de Stat, notează Daily Mail.

Tikhonova trăiește cu Zelenski din 2016. În 2017, ea a adus pe lume primul lor copil, o fată, cu numele Igorevna. Fiica lui Putin zboară des în Munich pentru a sta cu partenerul ei, în 2019, fiind înregistrate peste 50 de zboruri pe numele ei.

Citeşte şi: Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară, potrivit unor noi zvonuri

Igor Zelenski este membru al Consiliului de Supraveghere al Fundaţiei Naţionale pentru Patrimoniul Cultural din 2018, fiind responsabil de construcția complexelor culturale din diverse regiuni. În aprilie 2022, Igor a fost concediat din funcția de director al Baletului Bavarez, după refuzul de a condamna public Rusia pentru războiul pornit în Ucraina. Balerinul este foarte apropiat de Putin, mai relatează presa internațională.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!