Ce înseamnă dacă visezi că te înșală

De Adina Radu pe 11 aprilie 2017
Visele neplăcute te pot afecta emoțional. Poți rămâne cu gustul amar al unui vis urât chiar și după ce te trezești. Probabil că ai avut cel puțun vis în care soțul sau partenerul de viață te înșela.

Chiar dacă știi că e doar un vis, e greu să respingi sentimentele care te încarcă după un coșmar ca ăsta.

Deși nu crezi, acest tip de vise sunt destul de comune și nu înseamnă neapărat că partenerul de viață te înșală. Ce înseamnă dacă visezi că te înșală?

S-ar putea să rupi o promisiune pe care ți-ai făcut-o ție

Înșelatul este despre pierderea încrederii, de încălcare a unei promisiuni. Înșelatul este minciună. Când ai un astfel de vis întreabă-te dacă te minți singură, dacă ai încălcat o promisiune.

Te simți neglijată

Dacă simți că partenerul de viață nu petrece suficient timp cu tine, fie că e la muncă, fie că alege să stea mai mult cu prietenii e posibil să te simți înșelată, că așteptările tale sunt înșelate.

Nu ai încredere în tine

S-ar putea să te temi că nu faci lucrul corect și să simți că îți înșeli propriile așteptări de la tine.

Treci printr-o perioadă de schimbare

Cu toții ne mai schimbă părerile de-a lungul timpului. S-ar putea să treci printr-o astfel de perioadă. în care schimbi ideile vechi pe idei noi. Subconștientul tău reacționează prin astfel de vise.

Ți-e teamă că vei fi înșelată

E cea mai simplă motivație pentru un astfel de vis. În adâncul tău te temi de acest moment, că vei fi înșelată. Chiar dacă ai încredere în partenerul de viață, astfel de vise vor mai apărea din când în când. Când se mai întâmplă asta, vorbește cu partenerul tău. S-ar putea să dormi mai bine.

Sursa foto 123rf

Citește și Nevasta a crezut că este înșelată, dar adevărul era cu totul altul

Citește și De multe ori am înșelat-o, de multe ori m-a iertat

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie