Schimbă acum cum te simţi la locul de muncă

De Sandra S., pe

Un job poate fi stresant şi chiar frustrant, atunci când prea multe lucruri se adună şi nu mai reuşeşti să te relaxezi. Oricât de greu ar fi serviciul tău, ai nevoie de o minte sănătoasă şi un corp sănătos pentru a te descurca. Nu poţi avansa în carieră dacă stresul te doboară sau dacă ajungi mult prea obosită ca să te bucuri de ceea ce faci.

Fără furie

Furia este o emoţie normal şi perfect omenească, dar nu are rost să o păstrezi în tine, pentru că îţi mănâncă energia şi eşti mai puţin productivă.

Fără vină

În societatea în care trăim, căutăm să dăm vina pe cei din jur, în loc să ne asumăm responsabilitatea sau să înţelegem ce se întâmplă de fapt. Înainte să arunci vina pe cineva, încearcă să analizezi situaţia şi în loc să găseşti vinovaţi, mai bine vii cu o soluţie. Cu siguranţă vei fi apreciată la locul de muncă.

Schimbă-ţi atitudinea

Cariera ta poate fi comparată cu o călătorie. Ca orice drum, vei avea suişuri şi coborâşuri. Desigur, atunci când merge bine, te simţi mai energizată, iar atunci când ai multe lucruri grele de făcut, îţi este mai dificil. Important e să rămâi cât se poate de pozitivă şi vei vedea cum totul va decurge mai bine.

Schimbă-ţi jobul

Priveşte-ţi viaţa în ansamblu şi încearcă să analizezi situaţia ta la locul de muncă: jobul îţi dă energie sau, din contră, te seacă de ea? Mulţi oameni rămân la locurile lor de muncă pentru că nu ştiu sigur ce să facă mai departe, unii chiar plafonându-se la locuri de muncă nepotrivite ani la rând, devenind nefericiţi. Fă alegerea potrivită pentru tine, cât mai repede.
Foto:Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!