Professional Women Network – lansare oficială în România

De PR pe

Professional Women Network din România se lansează oficial pe 7 martie, printr-un eveniment sub emblema ‘Femei excepţionale – drumul spre succes’.
Mai mult de 100 de femei de afaceri din România se vor întruni în cadrul evenimentului care marchează afilierea oficială la reţeaua europeană a femeilor de afaceri şi va fi concomitent transmis în direct în trei capitale europene, inclusiv în Madrid şi Paris.
Oaspete de onoare la acest eveniment este Marijo Bos, preşedinta European Professional Women Network, iar printre invitaţii primei întruniri a asociaţiei femeilor de afaceri din România se numără Mişu Negriţoiu, CEO al ING Bank Romania şi Manuela Plăpcianu, CEO al casei de licitaţii Artmark.
Professional Women Network este o organizaţie non-profit care operează la nivel european cu scopul de a sprijini şi ajuta femeile să se dezvolte în plan profesional. Asociaţia este o comunitate dinamică, cu peste 3.000 de membre de 90 naţionalităţi diferite, care are acces la 18 organizaţii şi resurse din 14 ţări europene.
Professional Women Network Romania promovează şi susţine femeile profesioniste, încurajează progresul femeilor de afaceri în carierele pe care le urmează, crează o comunitate atât la nivel naţional cât şi internaţional care sa permită schimbul liber de best practices, colaborări pe proiecte de interes comun, oportunităţi de networking precum şi oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală.
Asociaţia promovează o cultură a diversităţii de gen prin comunicarea convingătoare a avantajelor acesteia, astfel ajunând la transformarea acesteia într-o realitate a mediului economic, social şi educaţional din România.
Lavinia Rasca, Preşedinta Professional Women Network România, declară: “Femeile au dovedit ca au abilităţi de conducere şi de motivare excepţionale. Aşa că a venit momentul să obţinem echilibrul atât de necesar în ceea ce priveşte implicarea şi vizibilitatea femeilor şi a bărbaţilor în cadrul organizaţiilor, în special în poziţii cheie în vârful ierarhiilor profesionale. Sunt convinsă că Professional Women Network România va conduce la acest deziderat, folosind puterea reţelelor profesionale care pun în legătura femeile din România cu cele din intreaga Europa.”
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro