Primul aparat de radioreceptie romanesc

De Unica.ro, pe

Te-ai gandit vreodata ca un aparat de radio poate scrie istorie? Esti interesat  de tehnologia redarii sunetului si vrei sa afli mai multe? Atunci trebuie sa afli ca de Asociatia colectionarilor Pro …
Te-ai gandit vreodata ca un aparat de radio poate scrie istorie? Esti interesat  de tehnologia redarii sunetului si vrei sa afli mai multe? Atunci trebuie sa afli ca de Asociatia colectionarilor Pro Radio Antic cu sprijinul Muzeului National de Istorie a Romaniei organizeaza o expozitie dedicata radioului, de pe 1 iulie pana pe 15 iulie, in holul Muzeului National de Istorie a Romaniei.

Expozitia  aniverseaza 60 de ani de la fabricarea primului aparat de radioreceptie romanesc. Cu aceasta ocazie se vor prezenta momente din vasta istorie a receptionarii, inregistrarii si redarii diferitelor programe provenite fie pe calea undelor, fie de la diferite alte surse audio.

O atentie marita se va acorda aparatelor de epoca din patrimoniul tehnic autohton. Misiunea Asociatiei este pastrarea istoriei technologice si  educarea in spiritul valorilor trecutului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!