Murfatlar: „Rodul muncii unor oameni minunati”

De Unica.ro, pe
Intrebari Unica.ro:

1. De cand lucrati la Murfatlar si sub ce functie?
2. Ce v-a facut sa ramaneti angajat Murfatlar?
3. Parerea dumneavoastra personala despre Murfatlar
4. Povestiti pe scurt o …
Intrebari Unica.ro:

1. De cand lucrati la Murfatlar si sub ce functie?
2. Ce v-a facut sa ramaneti angajat Murfatlar?
3. Parerea dumneavoastra personala despre Murfatlar
4. Povestiti pe scurt o amintire care va leaga de Murfatlar
5. Dumneavoastra ce preferinte ,,vinoase ” aveti?
6. De ce ar trebui sa alegem Murfatlar din colectia de vinuri de pe rafturile supermarketurilor.

Agnes Bara, director financiar
1. Am pornit cu Murfatlar inca de la inceputul carierei mele, de aproape 5 ani. Aici m-am dezvoltat, am crescut impreuna si uitandu-ma inapoi nu regret niciun moment alegerea facuta.
2. In primul rand oamenii si apoi oportunitatile ivite de-a lungul anilor. Atunci cand vii la birou cu placere, cand stii ca te vei intalni cu oameni care iti sunt si prieteni nu ai cum sa iti doresti sa fii in alta parte. Sigur ca au fost si momente dificile si tensionate, dar gratie unitatii echipei am reusit impreuna sa surmontam orice probleme.
3. Murfatlar se numara printre cele mai puternice brand-uri romanesti si este o mandrie pentru mine ca fac parte din aceasta mare echipa. Nu am intalnit oameni care sa nu fi auzit de Murfatlar si acest fapt imi confera un plus de incredere in ceea ce fac si ca oamenii din spatele brand-ului isi fac cu pasiune munca.
4. Este greu sa nominalizez o singura poveste care ma leaga de Murfatlar, insa cu siguranta una pe care o pretuiesc in special este momentul primei vizite in podgoria Murfatlar. Eram de ceva vreme angajata la Murfatlar, dar la sediul din Bucuresti, cand am fost invitata sa vizitez locul de unde porneste povestea vinului. Am fost impresionata de daruirea oamenilor simpli, de pasiunea cu care ingrijesc pamantul si via, de caldura cu care am fost intampinata. Am inteles atunci ca Murfatlar este mai mult decat un vin, este rodul muncii unor oameni minunati.
5. Fara sa ezit prefer vinurile rosii seci si amintesc aici 3 Hectare Feteasca neagra, dar savurez cu placere la desert minunatul vin licoros Lacrima lui Ovidiu.
6. In primul rand pentru ca este un produs 100% romanesc, iar calitatea acestuia nu va dezamagi nici cele mai pretentioase gusturi.
Ana Maria Itu, asistent director general
1. Experienta mea in cadul echipei Murfatlar a inceput in urma cu 4 ani , fiind angajata pe postul de asistent director general.
2. Consider ca este in fiecare zi o provocare pentru mine si o oportunitate de continua dezvoltare profesionala. Ca asistenta a directorului general am sansa de a intra in contact cu toate departamentele intelegand astfel tot mecanismul intern al unui mare brand.
3. Pentru mine Murfatlar este un simbol al traditiei romanesti si unul dintre cele mai longevive brand-uri. Imi aduc aminte cum parintii mei la evenimentele speciale serveau cel mai adesea vinuri Murfatlar si de aceea pastrez o amintire puternica.
4.  Imi aduc aminte cu emotie de prima zi de lucru, cand am fost primita cu caldura de colegii mei, turul de onoare in fabrica lasandu-ma impresionata de grija cu care am fost tratata. Atunci mi-am dat seama ca aici este locul in care fiecare om este important.
5. Savurez cu placere vinurile usoare, de obicei albe, ca demisecul Conu Alecu Sauvignon Blanc.
6. Recomand vinurile Murfatlar pentru calitate, dar si pentru valorile pe care fiecare sticla de vin o imbuteliaza: traditie, tehnologie, pasiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!